Belgian Driving Association

Tradional carriage driving

Januari 2021


Ik hoop dat u alsook uw naasten in goede gezondheid verkeren. Mogen wij ons verheugen dat 2020 bijna voorbij is en hopen op een gezond, actief en vreugdevol 2021.

Wij kijken er naar uit om aan de voorgestelde activiteiten te kunnen deelnemen zoals vroeger want deelnemen is een goede motivatie om onze viervoeters en ons materiaal klaar te maken voor de diverse Traditieritten en of de alom bekende ITDM (International Traditional Driving Meeting) in Oostkamp op 8 augustus aanstaande. Waarom zou u niet deelnemen? Deelnemen is al een overwinning en de jury staat klaar om u te helpen bij het beoordelen van uw presentatieproef, u zult genieten van een unieke buitenrit met doorgang op merkwaardige kastelen en landgoederen met nadien de vaardigheidsproef. Beste vrienden, mennen met paarden of pony’s die in goede conditie verkeren, geeft u toch zoveel meer genoegen.

Wij hopen allen dat 2021 geen nieuw “Annus Horribilis” wordt, want we wensen deel te nemen met ons mooi materiaal om onze zo gekoesterde hobby opnieuw te mogen beoefenen met al onze vrienden.

In naam van het BDA-bestuur wens ik jullie allen een zalig, gezond, veilig gelukkig en voorspoedig Nieuwjaar toe.


Albert de Busschère
Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.