Belgian Driving Association

Tradional carriage driving

Woord van de voorzitter

september 2019

Geachte leden, 

Beste vrienden, 


Wij hebben onlangs het overlijden van ons gewezen lid, Herman Cappon vernomen die in alle sereniteit in familiekring is begraven en wij delen in de droefheid en bieden onze innige deelneming aan de familie aan.

Bij het schrijven van deze woorden moeten wij vanaf heden uw akkoord verkrijgen om uw foto’s te laten verschijnen in uw ledenblad “Wheel & Whip”. In het vervolg zult u bij inschrijving van een BDA activiteit moeten aanstippen of u akkoord gaat ja of neen tot publicatie van uw foto.

Na de succesrijke organisaties van Blankenberge, Opwijk, Torhout, Drongen, Snellegem, St-Michiels en (Wippelgem verslag in W&W n°4), waar u de verslagen zult lezen staat er nog veel op het programma nl. de 1ste CIAT van Oostnieuwkerke, Maldegem ment voor Eye-hope en de Traditierit in Spiere-Helkijn waar Freddy en Valérie Deweer opnieuw hun beste beentje zullen zetten en waar u allen verwacht wordt. Vergeet niet om tijdig in te schrijven en aanwezig te zijn want de organisatoren hebben uw steun nodig als we verder willen samenwerken om jullie van mooie evenementen te kunnen voorzien.

Ik dank ook alle organisatoren en vrijwilligers die samen met de BDA tot succesrijke samenkomsten pogen om het u opperbest te maken en laat de ongezonde naijver opzij want daarmede bekomt men niets.

Veel leesgenot en tot weldra.Albert de Busschère