Belgian Driving Association

Tradional carriage driving

Woord van de voorzitter

januari 2019

Geachte leden,

Wij hebben met grote droefheid het heengaan van Christelle De Fraye, echtgenote van Guy Ronsse op 7 december 2018 vernomen. Christelle was een aparte, vriendelijke en moedige vrouw met heel veel uitstraling. Onze herinneringen gaan naar de mooie rit dat Guy en Christelle in 2016 georganiseerd hebben in het glooiende Kruishoutem, alles was tot in de puntjes goed voorbereid en de ontvangst was er alleraangenaamst.

Helaas heeft de ziekte haar niet gespaard en ik ben nog ontroerd van de begrafenisplechtigheid waar Guy de urne van Christelle bracht tot vooraan in de overvolle kerk van Lozer. Wij wensen Guy veel sterkte in deze moeilijke periode en kruisen de vingers opdat Christelle nu kan genieten van een eeuwige rust.

Beste vrienden, de lente is er al en onze vrienden viervoeters genieten ook van die uitzonderlijke zonnige dagen en het is het moment om ons voor te bereiden op de komende BDA-activiteiten en zoals u zult zien is de kalender opnieuw goed gevuld en zeer gevarieerd. BDA is fier 2 Internationale Traditiewedstrijden te mogen ondersteunen in Oostkamp en Oostnieuwkerke. Dit is het moment om de stap te zetten tot deelname aan een wedstrijd voor diegene die zouden drempelvrees hebben.

De BDA zal zich inzetten om een voorbereidingscursus te organiseren om met alle vertrouwen te kunnen deelnemen aan deze wedstrijden. Wij verwachten u op 17 maart voor de traditionele nieuwjaarsreceptie van de BDA in Aalst (zie inschrijvingsformulier).

Verder leest u een mooi artikel van de hand van Marcel Demeulemeester. Tot binnenkort…


Albert de Busschère